Reteta Tocana De Legume Cu Orez
Reteta Tocana De Legume Cu Orez. Tocana de legume pentru iarna. Morcovii se dau pe razatoarea mare. Pentru ca e sezonul legumelor si perioada perfecta pentru a ne umple camara cu bunatati de tot. Iar pentru iarna fac tot felul de conserve din fructe, legume si verdeturi, am mereu camara plina cu bunatati pregatite. Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon.
Rețetă tocană de legume cu orez. Tocanita de pui cu ardei copt, rosii si usturoi e o lucratura pe. Cand vine frigul si tii post, atunci e momentul 1. Cand aceasta devine aurie puneti ardeii;condimentati cu sare,piper,coriandru si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) amestecand periodic. Tocana de legume cu orez pentru iarna o reteta usoara si foarte buna.
1,5 kg morcovi, 3 kg ardei, 2kg ceapa, 800g pasta de rosii, 500 ml ulei, sare ,piper ,2 linguri zahar,foi de dafin. Cand sunt fierte legumele, se adauga orezul fiert si mai lasam sa fiarba pana uleiul iese deasupra. Reteta asta este pentru o tocana de legume de pus la pastrare pentru iarna. 1,5 kg ceapă, 2,5 kg gogoșari, 1 kg morcov, 1 litru suc de roșii (sau 400 grame de bulion), 300 grame orez. Daca mai ramane tocana de legume (ghiveci) cu orez ne asezata in borcane, aceasta se serveste imediat, alaturi de o salata la alegere (noi am ales o salata simpla de nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea.
Tocanita de pui cu ardei copt, rosii si usturoi e o lucratura pe.
Reteta asta este pentru o tocana de legume de pus la pastrare pentru iarna. Mod de preparare tocana de legume cu orez pentru iarna. Cand aceasta devine aurie puneti ardeii;condimentati cu sare,piper,coriandru si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) amestecand periodic. Ceapa se taie sozisori sau marunt. Si in cea mai friguroasa iarna, cand turturii pleznesc de frig reteta:
Un fel ieftin de post sau o garnitura pentru carnuri fripte sau prajite. Ai crede ca e zacusca, dar nu e. Orezul se pune la fiert cu 2 părţi de apă şi când este aproape gata se ia de pe foc, se acoperă. Tocana se pune in borcane sterilizate se infileteaza capacele si le sterilizam 30 de minute. Morcovii se dau pe razatoarea mare.
Morcovii se dau pe razatoarea mare. Mod de preparare pentru reteta de tocana de legume pentru iarna cu orez. Cu verdeata din belsug, acesta tocanita va va aminti de gustul. Orezul se pune la fiert in cantitate dubla de apa si, cand este aproape gata, se ia de pe foc, se acopera vasul cu un se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute, apoi se toarna, fara a se opri focul, in borcane sterilizate. De asemenea, trebuie sa stiti ca aceasta reteta de tocana de legume iese mai gustoasa atunci cand ardeii sunt copti, desi este mai migalos si cantitatea din final.
Iar pentru iarna fac tot felul de conserve din fructe, legume si verdeturi, am mereu camara plina cu bunatati pregatite.
O mancare de legume de vara, fantastic de gustoasa. Mama ii zice „ghiveci sarbesc„. La ghiveci pun si fasole pastai, mazare, conopida, cartofi…iar la tocana de legume cu orez nu se pun. Tocana de legume pentru iarna. Orezul se pune la fiert cu 2 părţi de apă şi când este aproape gata se ia de pe foc, se acoperă.
Cand vine frigul si tii post, atunci e momentul 1. Reteta asta este pentru o tocana de legume de pus la pastrare pentru iarna. Iar pentru iarna fac tot felul de conserve din fructe, legume si verdeturi, am mereu camara plina cu bunatati pregatite. Tocanita de pui cu ardei copt, rosii si usturoi e o lucratura pe. Cand aceasta devine aurie puneti ardeii;condimentati cu sare,piper,coriandru si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) amestecand periodic.
E atat de buna mancarea asta incat o poti manca stand in. Tocana de legume se prepară relativ ușor și poate fi pusă la păstrare în borcane. Se caleste ceapa in ulei 10 minute. Ml supa de pui sau legume (optional) 3 linguri de ulei 2 linguri. Ai crede ca e zacusca, dar nu e.
De asemenea, trebuie sa stiti ca aceasta reteta de tocana de legume iese mai gustoasa atunci cand ardeii sunt copti, desi este mai migalos si cantitatea din final.
O mancare de legume de vara, fantastic de gustoasa. Mod de preparare pentru reteta de tocana de legume pentru iarna cu orez. Cand aceasta devine aurie puneti ardeii;condimentati cu sare,piper,coriandru si lasati legumele la inabusit(la foc potrivit) amestecand periodic. Orezul se pune la fiert in cantitate dubla de apa si, cand este aproape gata, se ia de pe foc, se acopera vasul cu un se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute, apoi se toarna, fara a se opri focul, in borcane sterilizate. Legumele se curata si apoi se spala.
Posting Komentar untuk "Reteta Tocana De Legume Cu Orez"