Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa Mike 2 Mai

Casa Mike 2 Mai

Pentru mai mult confort si relaxare aveti la dispozitie un living luminos comun, terasa acoperita, curte cu sezlonguri si gratar bbq. 740 likes · 6 talking about this · 91 were here.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pensiunea casa mike 2 mai. Casa bella este amplasată în stațiunea 2 mai, aproape de ieșirea din 2 mai spre vama veche, la 50 m de strada principială și 200 m de plajă. Am ales casa cleopatra pentru sejurul pe litoral și am fost pe deplin satisfăcuți.

Pensiunea Casa Mike 2 Mai Constanta Litoral Portal Turism
vizitati articolul complet aici : https://www.portalturism.com/cazare-romania/unitate/pensiunea-casa-mike
Vila mike este una din cele mai confortabile unitati de cazare din 2 mai, in zona centrala, cu acces direct din strada principala (50 m de plaja). Casa la dinamo este situata pe malul marii, in statiunea 2 mai, aproape de iesirea spre vama veche, avand o capacitate de cazare de 19 camere duble si 4 apartamente. Informatii vila casa la dinamo, 2 mai.

7 camere duble și un studio cu 2 camere casa este în circuitul turistic cu clasificare de 3 stele toate camerele sunt dotate și utilate cu bai proprii, internet de mare.

Vila casa marii se afla pe strada falezei la nr. Vila mike este una din cele mai confortabile unitati de cazare din 2 mai, in zona centrala, cu acces direct din strada principala (50 m de plaja). Casa mike este una din cele mai confortabile unitati de cazare din 2 mai, in zona centrala, cu acces direct din strada principala (50 m de plaja).

7camere duble cu pat matrimonial (160/200) 1 camera tripla cu 3 paturi twin (80/200) camerele sunt spatioase si dispun de: Casa mike se regaseste pe soseaua principala, la circa 50 de metri de plaja. În fața casei avem o terasă și în spate, un umbrar mare, grătar, loc de joacă pentru copii.

Casa Mary 2 Mai Contact Direct
vizitati articolul complet aici : https://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/casa_mary-c43841.html
Gratar/barbecue, foisor, apa calda permanent, bucatarie utilata pentru turisti, sala de mese dotari camere: Este o constructie noua, cu camere curate si spatioase, fiecare cu grup sanitar propriu, tv si frigider. Casa carmen este situata pe soseaua principala la iesire spre vama veche.

7 camere duble și un studio cu 2 camere casa este în circuitul turistic cu clasificare de 3 stele toate camerele sunt dotate și utilate cu bai proprii, internet de mare.

Gratar/barbecue, foisor, apa calda permanent, bucatarie utilata pentru turisti, sala de mese dotari camere: Situată în localitatea 2 mai, la 200 de metri de plaja 2 mai, casa mura are un lounge comun, grădină, facilități de grătar și parcare privată gratuită. Pensiunea casa margo din 2 mai vă oferă condiții deosebite de cazare.

0241 742 012 / 0241 741 083. 3 house pack / pack de 3 casas. Casa carmen este situata pe soseaua principala la iesire spre vama veche.

Casa Mary 2 Mai Contact Direct
vizitati articolul complet aici : https://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/casa_mary-c43841.html
Avem 8 camere duble aproape de plaja aprox. Grup sanitar propriu, incalzire centrala, aer conditionat, tv cu cablu, uscator de par, internet. Zona centrală, la aproximativ 400 m distanta de plaja, camere recent amenajate, dotate cu aer.

Este o constructie noua, cu camere curate si spatioase, fiecare cu grup sanitar propriu, tv si frigider.

Grup sanitar propriu, incalzire centrala, aer conditionat, tv cu cablu, uscator de par, internet. In incinta unitatii am finalizat si constructia. 3 house pack / pack de 3 casas.

Posting Komentar untuk "Casa Mike 2 Mai"